perjantai 28. huhtikuuta 2017

Nella 15v

Nellalla tuli tänään täyteen 15 vuotta. Vanhus-puudelin synttäreitä juhlittiin lähtemällä kihlatun ja kaverin kanssa liikenteeseen, junnut jäivät pitämään kotia pystyssä. Ensin käytiin Mustissa ja Mirrissä hakemassa synttärisankarin itse valitsemia herkku purtavia, samalla kun mie täytin koirien purnukka varastoja (Avitalin lohiöljy, Flex nivelille vanhuksille ja Tehobaktia kaiken varalta). Mukaan tarttui Nellalle myös uusi yöpaita/kevyt pusakka

Nella mielummin nukkui kuin esitteli uutta paitaansa. Sallittakoon sen vanhukselle

Seuraavaksi suunnattiin satamaan ja pikku-veskulle kävelemään ja kihlattu otti kuvia Nellasta ja kaverin aussista. Miekin olin kameran ottanut mukaan ajatuksen ottaa Nellasta kuvia pitkästä aikaa. Oli mukavaa pitkästä aikaa kuvata a) valoisissa paikoissa (eikä varjoisessa metsässä) b) koiraa joka pysyy paikallaan c) koiraa joka ei näytä tylsistyneeltä tai hakatulta kuvatessa. 
Nella myös sai liikkua aika paljon vapaana. Hienosti matami tepsutteli mukana ja kuunteli vislauksia. Pari kertaa vanhus myös innostui juoksemaan kaverin aussin mukana.







Kotiin päästyttyä Nella paineli samoin tein nukkumaan kunhan olin laittanut päälle BoT:in. Oltiin monta tuntia liikenteessä ja käveltiin jokunen kilometri, joten ihan ymmärrettävää että vanhus oli vähän poikki.
Laitoin pari kuvaa myös fb:n villakoira ryhmään ja puudeleiden kasvattaja tuli kommentoimaan että myös Nellan veli jaksaa vielä suht reippaasti.

Onni on noin reipas vanhuskoira, joka on ollut elämässä yli puolet miun eliniästä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti