maanantai 12. kesäkuuta 2017

Muutoksen tuulia

Niin kuin maaliskuussa kirjoitin, blogissa tapahtuu jonkin verran muutoksia. Suurin niistä, jonka huomaa heti blogiiin tullessa, on nimen muuttuminen. Ja siinä samalla myös banneri lähti vaihtoon.

Kun kaksi vuotta sitten aloin Iloloikkaa ja karvakeriä kirjoittamaan, oli Lokki tullut taloon paria kuukautta aikaisemmin. Tarkoituksena olikin, että blogi keskittyisi pitkäkorvaan ja jyrsijöihin, puudeleiden pysyessä enemmän taka-alalla, vaikkakin osana blogia. Varsin nopeasti kuitenkin kirjoittaminen ajautui enemmän koirapainoitteikseksi, ja sitten tulikin reilun vuoden pituinen tauko blogin päivittämisessä.

Kelataan takaisin viime vuoden loppukesään. Jyrsijöiden ja Lokin kanssa harrastaminen on jäänyt. Vastaavasti päätin, että pähkäilyjen jälkeen luokseni muuttaisi koiranpentu kihlattuni kasvattamasta pentueesta. Eli Virna saapuu taloon. Tuntui luonnolliselta palata vanhaan blogiin kirjoittamaan. Ja luonnollisesti pennun tultua aktivoiduin taas enemmän koirien kanssa touhuamisessa.

Tästä eteenpäin, blogi tulee "virallisestikin" keskittymään koiriin. Vaikka Lokki ja jyrsijät täällä asuvat ja mennä viipottavat, eivät ne ole enää samalla tavalla blogin "tähtiä", vaikka niille sivu löytyykin. Ja takuulla välillä saatan niistä lauseen tai pari kirjoittaa. Jos oikein villiksi heittäydyn niin kokonaisen postauksen.

Mutta mistäs blogin uusi nimi oikein tulee? "Unesta piirretty, hiilistä hiottu" syntyi ystävän kanssa pähkäilyn tuloksena. Halusin että uusi nimi viittaa sekä Virnaan että puudeleihin. Virnan virallinen nimi tulee Elders Scrollin yhdeltä Daedric Princeltä. ES:n loressa Vaermina on unien, painajaisten sekä huonojen enteiden tuoja. Puudeleiden kanssa taas ollaan kuljettu pitkä matka yhdessä, joka ei ole aina ollut sieltä helpoimmasta päästä. Mutta nykyään vanhukset ovat ihan 'timantteja'. Ja no, miun koko kolmen koiran klaani on musta.

Nykyään blogin löytää myös Facebookista. Kannattaa tykätä&seurata myös fb:n puolella, heittelen sinne niin linkkejä uusiin päivityksiin kuin päivittelen vähän lyhyemmin kolmikon kuulumisia ja toilailuja. Ja vielä muistutuksena jos et ole vielä huomannut, että hääritään myös instassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti