maanantai 28. marraskuuta 2016

Videota ja askelmerkkejä loppu vuodeksi

Eilen tuli pitkästä aikaa videoitua treenaamista. Sisältää tältä päivältä kaksi sähläilykertaa Virnan kanssa, tarkoituksena oli kuvata kanssa lyhyt video Nellan kanssa treenaamisesta, mutta se jäi. Josko vaikka joku lähipäivä.

Ihka ensiksi sanon kyllä videosta, että en enää kuvaa järkkärillä sisällä, ainakaan tuolla linssillä. Turhan helposti kadottiin kuvan ulkopuolelle, josta jotkut olen tökerösti editoinut pois.

Mutta nauttikaa/kauhistelkaa



Tuosta videosta saakin kätevän liukuman postauksen toiseen aiheeseen, eli askelmerkkejä loppu vuodeksi.
Tapahtumien suhteen olisi tiedossa 3.12 mätsäri täällä Lahdessa. Tarkoitus olisi lähteä porukalle paikan päälle. Itse otan koko kolmikon mukaan, mutta kehään menee vain Virna ja varauksella Nella (kuinka Matami jaksaa, onko halli kuinka kylmä). Enska pääsee kuitenkin kannustusjoukoksi mukaan
11.12 olisi sitten penskan kanssa se messari-reissu. Sunnuntaina pentuihin on ilmoitettu 4 pentua, joista veikkaan että kaksi "muuta" on vanhemmissa pennuissa. Kätevää kun ei pahemmin pentueita synny niin pystyy varsin tarkasti veikkaamaan pentuihin osallistujat.

Treenaamiseen suhteen loppu vuosi varmaan jatketaan perusasennon ja seuraamisen alkeiden kanssa painimista ja videolla ollutta eteen tulemistakin jatketaan. Siinä seuraava askel on kohta puolin ottaa käskysana mukaan ja käydä häivyttämään kosketuskeppiä. Siitä sitten voisi alkaa harjoitella vaikka sitä peruuta - istu. Ja miun pitää opetella olla käyttämättä noin voimakkaita vartaloapuja mitä videolla näkee.
Videosta vielä pakko sanoa, että olen kyllä tyytyväinen tuohon asenteeseen jolla Virna tekee hommia, varsinkin lelun kanssa. Tarttis vaan ottaa sitä rohkeemmin mukaan palkkaukseen. Pätevä pikku harrastus-buhund <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti