lauantai 11. maaliskuuta 2017

Koirakulut osa tammi- ja helmikuu

Aloitin vuoden alussa pitämään kirjaa eläintenmenoista, tarkotuksena vähän kattoa että kuinka paljon noihin oikeati menee rahaa ja kuinka paljon siitä on tarpeellista ja mikä on heräteostoksia. Enempi vähempi on kyllä jäänyt merkkaamatta, varsinkin jyrsijä/kaniosaston ostoksia joten niitä en nyt tässä laita esille.

Tammikuussa merkattuja menoja oli 96,70€, joista lähti pois Mustin ja Mirrin bonusten kautta 11,18€ jolloin kuun loppusummaksi jäi 85,52€. Tosin jonkin verran jäi merkkaamatta, esimerkiksi lihoista löytyy vain 5,5 kiloa kun kuussa kokonaiskulutus on 12 kilon luokkaa. Ja tammikuussa liha tuli ostettua Mustista ja Mirristä tai lähikaupasta.

Eli ruoka 59,32€, harrastukset 4,89€, Tarvikkeet 30,00€ ja terveys 2,49€. Käytännössä tammikuussa harrastukset=makupalat ja terveys=dentasticks. Tarvikkeisiin meni uusi makupalapussi ja harja Virnalle


Helmikuussa jaksoin laitella tarkemmin menoja ylös, lihoistakin puuttuu vain ~kilon verran. Helmikuun isompaa ruokamenoa selittää enempien kirjauksien lisäksi isommalla nappulasäkillä. Aiemmin Virna on syönyt lihan lisäksi Brit Caren penturuokia, joita olen ostanut 3 kilon säkeissä. Tuo 3 kiloa ei kuitenkaan kuukauutta kestä ja sopivasti oli Barking Headsista M&M:ssä tarjous 6-12 kilon säkeistä, joten raahasin 6 kiloa toista nappulaa kotia
Kaikkineen helmikuussa menoja tuli merkattua 92,63€


Ruoka 72,69€, harrastuket (namit) 8,95€, tarvikkeet 6,90€ (tennispalloja) ja terveys 4,09€ (dentat)

Marraskuulle on jo terveyteen kertynyt reilu parikymppiä Nellan kipulääkkeistä ja harrastukseen voi kuun lopussa merkata muutakin kuin noita makupaloja. Toisaalta 8 kiloon lihaa meni vain 25 euroa ja nappulaa tuskin tarvitsee käydä tässä kuussa ostamassa, joten sieltä sitten toivottavasti tulee tasoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti