tiistai 14. huhtikuuta 2015

Messuostoksia

Messut tuli ja meni ja allekirjoittanut on vielä aivan naatti kun tänään oli vielä ystävän muutto. Ajattelin enemmän tai vähemmän tarkempaa postausta kirjoittaa messuista, kunhan olen vähän enemmän saanut huilattua.

Mutta kyllähän sitä jotain messuihin liittyvää tarvitsee jo rustailla. Ja koska messuilta tulee ostoksia tehtyä enempi tai vielä vähän enempi, niistä on hyvä aloittaa. Täytyy kyllä näin yleisesti sanoa, että tuntuu kuin messuilla olisi ollut huonompi tarjonta kuin vuosi sitten ensimmäisillä messuillani, erityisesti jyrsijä ja kanitarvikkeissa tuon huomasi. Eikä ilmaisnäytteitäkään tullut kuin pari pussia, jo marraskuun messuilla oli havaittavissa tätä suuntausta.


- Tuon Genesiksen pussin mupeltajaa ei tarvinne kahta kertaa arvata. Lokin nykynen ruoka on loppumaan päin ja vaikka se näyttääkin varsin sopivalta jänölle, halusin muitakin ruokia testata ja Genesiksen ruuat oli tarjouksessa 5e/kilon pussi.
- Frettien tunneli on sekä rotille että Lokille. Tuo on siitä kiva, ettei se ole vain suora putki, vaan kulkuaukkoja on useampia, tunnelissa on sisällä kulkuaukkoja ja roikkuvia palloja.
- BecoBowl menee rotille tuoreruoka kipoksi. Isommat kipot kolmea lukuunottamatta ovat jonnekin kadonneet ja noista kolmestakin kahteen laitan kuivaruuan joten puuro yms. on tullut tarjottua monesta pikku kiposta. Tuo ei kuppi ei ollut pahan hintainen varsinkaan koon huomioon ottaen ja vielä kaiken lisäksi ekologinen.
- Valjaat löytyi parilla eurolla ja Lokillehan nuo oli tarkoitettu. Kuitenkin testaus osoitti että nuo(kin) ovat liian isot kaulasta. Pitänee siis käydä metsästämään mittatilaus valjaita.
- myös vasemmassa laidassa oleva lintujen lelu ja keltainen "reikäpallo" on ostettu Lokille. Raadin tuomiota vielä odotellessa.


- Kaninomistajan opas on ihan tälle kaksijalkaiselle. Suomeksi saatava jyrsijä- ja kaninhoito-oppaat ovat suoraan sanottuna 95% täyttä kuraa, mutta tuo on ihan täysin kaniharrastajien käsialaa joten täytyihän se Lemmikkikanien ständiltä ostaa
- Flexi on sekä Lokille että puudeleille. Valmiiksi omistan jo yhden flexin, joten jos nyt vaikka opettelisi puudeleitakin välillä flexissä taluttamaan.
- Etualan syötävät ovat kanssa puudeleille. En edes tarkalleen muista mitä nuo ovat. Härän/lehmän/jonkun hönkäystä, poron korvia ja jotain (possun?) korvasiivuja. Parempiin suihin kerkesi jo kadota molempien hanhen räpylät.

Kovin kani painoitteiset ostokset kyllä. Puudeleilta löytyy jo sopivat ulkoiluvarusteet, pukuja ei ollut myynnissä paljon mitään, eikä kivan näköisiä ruokakuppeja tai sopivanoloisia leluja löytynyt. Myöskään rotille, saatikka hiirille, ei oikeastaan mitään sopivaa ollut myynnissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti