tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulufiiliksiä ja kysymys lukoijoille

Joulu tuli ja meni ja blogi piti pientä taukoa, mutta nyt olisi tarkoitus taas palailla ruotuun. Varsinkin kun opiskelusta on lomaa 9. päivään asti, pystyn enemmän keskittymään nelijalkaisiin ja tekstien rustailemiseen.

Jouluna niin kaksi- kuin nelijalkaisetksin söi ja oli ketarat kohti kattoa. Ja nähtävästi ollaan kaikki oltu kiltisti kun lahjojakin tuli. Nella sai possu-pehmon, joka ei kylläkään saanut kovin innostunutta vastaanottoa. Josko vaikka seuraavaksi lahjaksi ostaisin matamille jotain herkkupurtavaa, ne kun tuntuu olevan mieluisampia lahjoja. Sitä vastoin Enni tykästyi saamaansa leluun, sellaiseen täytteettömään eläin"raatoon". Ne ovatkin ainoita leluja joilla Enska oikeastaan leikkii. Virna on nähtävästi ollut oikein superhienopenska, koska paketteja löytyi nuorimman nimellä kolme kappaletta. Itse olin ostanut pennulle mustan Ikea-rotan sekä uuden treenilelun. Kihlattu oli ostanut kolmannen paketin, josta paljastui myös Ikeasta tuotu amerikkalainen jalkapallo-pehmo. Kukaan tuskin yllättyy kun kerron, että Virnan mielestä kaikki uudet lelut (niin omat kuin muidenkin koirien...) oli 'tosi siistejä'.
Jyrsimien ja kanien "lahjat" olivat osastolta herkkuruokia. Kanit saivat porkkanaa sekä kuivattuja porkkana"palloja". Rotille ja hiirille tein joulu"puuroa", johon laitoin keitetyn riisin lisäksi kananmunaa, hunajaa, erinäisiä mätsäreistä voitettuja koirien märkäruokia, pilttiä sekä kuivattuja jauhomatoja. Ja kaikki katosi oikein hyvällä ruokahalulla.


Yritä nyt tuosta kolmikosta ottaa jotain joulukuvaa...

Niin, sitten aiheeseen blogi ja kysymys /tai kysymyksiä) lukijoille. Mistä aiheesta haluaisit lukea? Lisää koirajuttuja, minkälaisia? Vaiko kani- ja/tai jyrisjäaiheisia? Voi heittää myös kommenttia minkälaiset tekstit ovat tai eivät ole toimineet. Sana on vapaa ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti