lauantai 17. joulukuuta 2016

Paketteja, paketteja kaikkialla

Kurten Messaripostauksessa jo tuli mainittua, oli sinä viikonloppuna Petenkoiratarvikkeella -20% ale kaikista tuotteista ja ilmainen toimitus, joten pitihän sitä tilaisuus käyttää hyväksi. Tuli tilattua jyrsijöille ja kaneille kuivikkeita (purua 4kg, mörtti-röpöä 10l ja puupellettiä 20l), sekä se kevythäkki. Nyt jälkikäteen vähän harmittaa kun ei tullut tilattua esimerkiksi Virnalle jotain neuletta kaiken varalle jos tuleekin kylmempiä päiviä. Kylhän tuo vielä kasvaa, mutta se suurin korkeuspyrähdys on jo tehty.

Eilen sitten pärähti sähköpostiin postin saapumisilmoitukset ja hiukkasen hämmästuin kun paketteja olikin tulossa sen 3 kipaletta. Kyllä mie aattelin etteivät kaikki mahtuisi yhteen laatikkoon, mutta en sentään kolmea osannut kuvitella. Onneksi sain tänään kaverilta kyydin postiin, noidne kolmen laatikon raahaminen bussilla olisi ollut about mahdotonta.

villakoira, buhund, petenkoiratarvike
Pakollinen "koirat poseeraa laatikoiden kanssa" kuva

Kevyt häkin kokoa mietin pitkään. Vaihtoehtoina oli 70x52x52 ja 81x58x58. Pienemmässä mietitytti että mahtuuhan Virna varmasti olemaan siellä, isommassa taas että eihän se vastaavasti ole turhan iso. Pienempää kehythäkkiä on kuitenkin helpompi kuskata julkisella ja ahtailla tapahtumapaikoilla se kuitenkin vie vähemmän tilaa. Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin tuo isomman tilaamaan. Ajattelin että tuossa isommassa Virna takuulla mahtuu oleskelmaan ja tarpeen tullen sinne hyvin mahtuu kaksi ainakin buhundin kokoista koiruutta.
Ja ei toi kevythäkki kyllä koottuna turhan isolta yksin raahattavalta vaikuta, niin koon kuin painonkaan suhtee. Alla on vielä vertailukohdaksi Nella istua tönöttämässä kasatun häkin edessä.

villakoira, kevythäkki, petenkoiratarvike


 Vasta nyt kyllä tajusin, että niin, joku alunen olisi ollut kätevä tuohon tilata samalla, varsinkaan kun itseltä ei oikein enää ehjää fleeceä tai koirapyyhettä löydy. Noh, käyn joku lähipäivä jostain lähieläintarvikeliikkeestä hakemassa.

Sitten vaan jossain vaiheessa (kohta puoliin) harjottelee Virnan kanssa tuolla oloa. Yritän parhaani mukaan välttää tilannetta, jossa Virna saisi päähänsä yrittää murtautua tuolta ulos. Koska penskahan takuulla pääsisi
buhund, peten koiratarvike, kevyt häkki
Joku penksa sujahti häkkiin samantien

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti