lauantai 3. joulukuuta 2016

Vanhus treenaa

Kuten Virnan treenivideon sisältävässä postauksessa mainitsin, oli tarkoitus kuvat Nellankin treeanmista, mutta se jäi sillä kertaa. Tällä viikolla olen kuitenkin kuvannut Nellan treenaamista parilla (kolmella) kertaa ja sain aikaseksi heittää ne kasaan ja youtubeen.
Ja taas kerran tuli todettua, että videoiminen kannattaa. Nellan kanssa käsimerkit ja vartalolla ohjaaminen ei niin paljoa haittaa, mutta nyt on taas paremmin muistissa mitä pitäisi treenata



Kuten videosta huomaa, Nella on alkanut eteen tulossa ennakoimaan perus asentoon palaamista. Sitä pitää treenata lisää, ja jo noissa kuvatuissa pätkissä otin pääasiassa takaa kierron kautta perusasentoon palaamiset juuri siitä syystä. Myös maahan meno ja varsinkin koiran kiertäminen on aika lahjakkaasti päässyt hajoamaan ja sitä tarttee (taas) käydä enemmän treenaamaan. Mutta kaiken kaikkiaan tykkään kyllä kuinka hyvin matami vielä jaksaa tehdä <3 Vaikka kuten piippaamisesta kuulee, aina ei vain malta. Ei sentään ole samanlaista kiljumista kuin kesällä kurssilla.

Ja noin yleisetsi videoimisesta: tarvitsee ilmiselvästi etsiä joku parempi kuvakulma, turhan helposti taas hävittiin kuvan ulkopuolelle eikä siinä tillassa kamalasti mahdu tekemäänkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti