perjantai 1. joulukuuta 2017

Ei itkeä saa, ei meluta saa. Joku voi tulla ikkunan taa: Luukku 1 + Arvonta!

Kyllä, blogissa olisi tarkoitus pyöräyttää joulukalenteri. Blogikärpänen pääsi taas vähän isommin haukkaamaan (must be the season) ja mie nyt vaan pidän vähän hulluista ideoista niin ajattelin että miksikäs ei. Katsotaan kuinka jätkän käy

Josko tänä vuonna saisi otettua vähän paremmat joulukuvat...

Tavoitteena siis 24 luukkua, 24 tekstiä. Kasa ideoita on jo valmiina ja hiukan pienempi joukko tekstejä odottamassa päiväänsä. Mutta haluaisin vielä kuulla mitä juuri sinä, blogin lukija haluaisit tietää ja mistä lukea. Joten tiedossa olisi "unisten hiilten" ensimmäinen arvonta!

Sitten ne säännöt, ettei homma mene ihan villin lännen touhuksi:
  •  Osallistumisaika 10.12.2017, klo 23:59 asti
  • Palkintona lahjakortti Mustiin ja Mirriin (hox: lahjakortit ovat käypää valuuttaa vain kivijalkaliikkeissä!)
  •  Arvonta tapahtuu vanhalla kunnon "nimet paperin palalle ja paperit hattuun" tyylillä. Teinikoira toimii virallisena valvojana, mutta kaksjalkainen toimii onnettarena (josko sitten seuraavalla kerralla Virna voisi toimia onnettarena ilman että paperilappuset tulevat syödyksi tai muuten tuhotuksi).
  •  Arpoja on mahdollista saada maksimissaan 2kpl/henkilö
  •  Ensimmäisen arvan saa kommentoimalla tähän postaukseen aiheen josta haluaisit lukea postauksen ja/tai kysymyksen liittyen blogin aihealueeseen (tai ihan itse blogiin jos siltä tuntuu)
  •  Toisen arvan saat liittyessäsi blogin lukijaksi täällä bloggerissa. Jos olet jo yksi blogin lukijoista (kiitos teille neljälle <3), ei tarvitse liittyä uudelleen lukijaksi. Toisen arvan saannin ehtona on tuo postauksen kommentointi, eli pelkällä lue-napin painamisella ei saa yhtään arpaa
  •  Kun laitat kommenttia, laita postausidean/kysymyksen lisäksi myös millä nimellä olet blogin lukija (jos olet) ja @-osoitteen johon laittelen viestiä jos arpaonni suosii.
  •  Voit kommentoida useammankin kerran. Tosin randomit "koira käveli näppäimistön yli" ja "Moi, mitä kuuluu?" tyyppiset kommentit poistan blogin kirjoittajan oikeudella. Postausaiheen/kysymyksen sisältävän kommentin jälkeen voit kyllä vaikka rustailla palautetta blogista tms. jos haluat kasvattaa postauksen kommenttimäärä, mutta ideapussi on jo tyhjänä. Kuitenkin anonyymit huutelut päätyvät myös poistolistalle. Kritiikkiä kuitenkin saa antaa, jos sen on fiksusti esittänyt.

Palkintona tosissaan lahjakortti Mustiin ja Mirriin. Lahjakortin summaan vaikuttaa komenttien ja lukijoiden määrä:
  • Vähimmäismäärä jolloin arvonta toteutetaan: 10 kommenttia, 10 lukijaa. Tällöin matkaan lähtee 10e lahjakortti
  • 15 kommenttia, 15 lukijaa tietää 15e lahjakorttia
  • 20 kommenttia, 15 lukijaa nettoaa 20e lahjakortin
  • Ja jos oikein villiksi rupeatte ja postaus saa 25 kommenttia ja blogi 20 lukijaa, yksi onnekas saa 25 euron lahjakortin
  • Ja ihan näin sivuhuomautuksena: miun kommentit, taikka muu kommenteista lähtevä mahdollinen keskustelu ei kerrytä "kommenttimäärää"
Kommenteista tulevat ideat sitten joko päätyvät omaksi postauksekseen, tai osaksi kysymyspostausta jos siihen ovat sopivia. Ja jos oikein paljon tulee ideoita, niin ne päätyvät kyllä myös joulukalenterin jälkeen myös blogiin.

Miusta on aina äärettömän hienoa ja inspiroivaa huomata tilastoista että kyllä tätä blogia luetaan. Se saa aina palaamaan sorvin ääreen. Nyt joulun kunniaksi haluaisin vähän antaa takaisin sinne toiseenkiin suuntaan <3 Ja toivottavasti saada edes vähän teitä blogin lukijoita ääneen.

19 kommenttia:

  1. Mää osallistun heti!

    Siispä:

    1. Parhaat treenivinkit?
    2. MyDay
    3. Valmistautuminen kisoihin/näyttelyyn?
    4. Kolmikon koirakaverit esittäytyy.

    Sit kysymyksiä:
    1. Mitkä asiat ovat yllättäneet vaikeudellaan? Niin arjessa kun treeneissä.
    2. Onko 5vuoden tavotteita, mitä?
    3. Mikä on se suurin haave koirien kanssa?

    VastaaPoista
  2. Mä haluisin tietää enempi villakoirista ja niiden kanssa harrastamisesta. Mimmosia vaikeuksia on ollut, entä mikä on helppoa? Miksi juuri villakoira?

    Myös jotain lajikohtaisia on aina kiva lukea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puudelitkin saa vielä huomiota <3 Yritän kaivella muistisopukoista enemmänkin millasta vanhusten (tai lähinnä Nellan) kanssa on treenaaminen ollut

      Poista
    2. Nokun mä ihan salaa vielä vähän haaveilen sellaisesta.. :D

      Poista
  3. Mua kiinnostaisi lukea siitä, miten päädyit juuri buhundiin ja mm. siitä mitä ominaisuukia hait koiralta sitä valitessasi, valitsiko teille muuttaneen pennun kasvattaja vai uusi omistaja jne. Eli kiinnostaisi lukea vähän syvällisempi postaus rotuun liittyen, ei sellasta "kiva rotu, tuntui omalta".

    Luen nimellä Tanja Nummelin
    taikapilven@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin vähän miettinyt, että kalenteriin väsäisin jonkinlaista "miksi buhund?" kirjoitusta, mutta aattelin että olenkohan jo liiankin paljon siitä rustaillut. Nähtävästi tuo ajatus oli omassa päässäni. Ja loistavia tuo pennun valitsemiseen liittyvät kysymykset, niitä en ole tainnut täällä blogin puolella kamalasti valoittaa.

      Poista
  4. Jee minäkin haluan osallistua! :D

    - jos kuvitellaan, ettei olisi mitään rajoituksia minkään suhteen (ei raha, ei aika, ei mikään) niin mitä kaikkea tekisit koirien kanssa? sellaista unelmointia, missä ei tarvitse olla realistisuutta mukana! :D
    - joku kisa- tai treenipäivä MyDayna, alusta loppuun
    - koiranomistajan odotukset vs. todellisuus, haluamassasi muodossa :D
    - koirien hoitorutiinit, mitä niihin kuuluu, miten usein, millaisilla tuotteilla jne.
    - hauskimmat kuvat-postaus
    - 10-20 (tai luku x minkä haluaakin) faktaa koiristani
    - Virnan top5: leluesittely!

    Ja luen Juuli-nimellä, vaikkei tainnutkaan olla ylläri, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsi, nyt keksit hauskoja (ja haastavia) ideoita :D Harmi kun nyt ei ole kisoja tulossa, olisi muuten voinut tehdä MyDayn kisapäivästä. Nyt ei ole myöskään mitään isompia treenejä (tai eeppisiä neljän tunnin treenimatkoja Hollolaan) tulossa niin ei kummonen MyDay tulisi kun pyörähdetään alle vartti takaparkkiksella sähläämässä :'D

      Poista
  5. Olen lukijalistassa nimellä Jenni ja itsekin aikoinaan kirjoittelin omista elukoista blogia, mutta se sitten jäi kun motivaatio loppui ja koirakin on jo siirtynyt paremmille maille. Tarvikepostaus olisi kiva :) mitä leluja, hihnoja, herkkuja, ruokia, pantoja sun muita milläkin koiralla on. Ellet ole sitä jo tehnyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä tullut rustailtua tarkemmin tarvikkeista, vaikka pienoinen tarvikeholisti olenkin :D Olinkin ajatellut että tekisin kalenteriin luukun treenirepusta ja sen sisällöstä. Mutta hyvin sitä voisi laajentaa ja tehdä toisen postauksen muistakin tarvikkeista.

      Poista
  6. Mä haluaisin kuulla sun ajatuksia ruokinnasta. Miten teillä ruokitaan ja miksi olet päätynyt kyseiseen ruokamerkkiin/ruokintamuotoon. Mitkä asiat on tärkeintä kun etsit ruokamerkkiä jne. Oon ruokinnasta erityisesti kiinnostunut, jonka vuoksi haluaisin lukea aiheesta lisää.

    Jos arpaonni suosii, on mailini majakkaproductions (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokintapuolesta kirjoittaminen on kyllä jäänyt hyvin vähäiseksi, ellei jopa olemattomaksi. Täytyykin asia korjata (y)

      Poista
  7. Liityin lukijaksi ja minua kiinnostaisi se, että miten koirien rotuun on päädytty ja onko jotain muita rotuja unelmina joskus hankkia? Sähköposti on lahtieveliina@gmail.com

    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, tää onkin sellainen aihe jossa saattaa tulla vähän enemmänkin tekstiä.

      Kiitos, samoin hyvää joulua ^^

      Poista
  8. Lupasin googlettaa nää ideat, joten tässä on. :D

    - Blogin nimi (en kyllä muista kerroitko sen jo täällä..)
    - Koiramessut (josta varmaan kirjoitat muutenkin, muista ottaa kuvat kaikesta mitä ostit. Kaikesta. :D)

    Pentuhaaste:
    SÄÄNNÖT
    Laita kuva koirastasi pentuna
    Kerro minkälainen koira oli pentuna, mitä hassuja tapoja sillä oli?
    (Haasta 3 bloggaajaa)

    Kai tässä on tarpeeksi. En edes linkitä 101 ideaa blogipostauksille. Vaikka esim. "Parhaat leipomisniksit" tai "Parhaat elokuvat tyttöjeniltaan" olisivat varmasti oikein mielenkiintoisia ja aiheeseenliittyviä tässäkin blogissa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D
      Sori, mutta blogin nimeä on tullut jo avattua. Ja entä jos miulla ei ole puudeleista pentukuvia tallella ;__;

      Parhaat leipomisniksit: osta kaupan leipomopisteeltä :D

      Poista
  9. Miksi buhund -juttu olisi kiva! Ja muutenkin vähän rotuesittelyä kun se on tuollainen harvinaisempi.

    Lisäksi nyt noista treenien suunnittelujutuista intoutuneena olisi kiva kuulla esim. viikon ajalta kaikki teidän treenit eriteltynä! Kotona ja varta vasten tehdyt treenit, kaikki mahdollinen.

    Liityin myös lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, pakko tulla toteamaan että viikon ajalta treenit kirjoitettu ylös ja kyllähän siinä taisi jotain päähän jäädä, ainakin tuntui tulevan tiettyä suunnitelmallisuutta. Josko tästä ottaisi oppia :D

      Poista