keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Luukku 13: Mitä kaikkea treenireppuun mahtuukaan

Hiphei, kalenterin puoli väli on ylitetty. Tämä joulukalenterin pito on ollut kiinnostavaa ja opettanut paljon kirjoittamisesta ja blogin pitämisestä prosessina, mutta onhan tää välillä ollut vähän rankkaa. Nyt vielä on tasaisesti ollut kiireitä, joten postauksia en ole varastoon kerenut kirjoittamaan, vaan yritän päivässä löytää sen tunnin-pari ylimääräistä aikaa kirjoittamiselle. Mutta tässä on oppniut kaikenlaisia hyödyllisiä toimintatapoja.

Ja sitten itse aiheeseen, eli mitä kaikkea siihen treenireppuun oikein olen ängennyt? En omista omaa autoa, joten treeneihin/kisoihin kuljen joko kyydillä tai julkisilla (ellen treenaa ihan vaan tuolla takaparkkiksella) ja repussa tavarat on helppo kuskata. Ja onhan tuo jonkinlainen tilaihmekin :D


Pidän siitä kuinka repussa on tuon ison tilan lisäksi pikkutaskuja, joten pienemmät tavarat voi laittaa niihin talteen eivätkä ne huku niin helposti


Messariostosten jäljiltä repussa on treenileluja aik reilusti ja pitää tehdä vähän karsintaa mitkä pidän repussa ja mitkä siirrän odottamaan vuoroaan. Ja kuvat jouduin ottamaan kahdessa osassa, ensimmäisessä erinäiset patukan kaltaiset ja tuo yksi pallollinen.
Vasemmalta alkaen, löytyy kolme messariostosta: Vingullinen, paksumpi karvapatukka, purutyyny ja mokkainen, 2-kahvainen lätyskä. Sitten on vaalean sininen Pro Dogin reikäpallo, karvapatukka pidemmällä narulla, karvapatukka vingulla ja no, ohkasempi karvapatukka (aikanaan Nellalle ostettu).


Pallo-osastolta löytyy reikäpallo, tennispalloja, narupallo (hitusen antaa periksi), kovempi narupallo pienemmällä pallolla (ostettu joskus Nellan ollessa ihan pieni), astetta kärsineempi Ke-hu Tennis sekä uusimpana geelipallo narulla.


Sitten tulee panta- ja hihnaosasto :D
Vasemmalla punainen Rukan panta on Nellan treenipanta (Ennin pinkki vastaava on mystisesti poissa repusta).Punainen kangastalutin on varalta jos tarvitsee metristä treenihihnaa pidempää j kevyempää talutinta. Sitten tulee kaikkien näyttelyhihnat ja -pannat, ei niin yllättäen keltasella hihnalla oleva must puolkurra on Virnan. Myös penskan kehälelu on sattunut tähän satsiin sattunut. Ja viimeisenä on Virnan treenipanta ja -hihna. Panta on ostettu ennen kuin knääpiö oli luovutusikäinen, Hollolan Nahkapajalta. Metrisen gripin ostin viime vuonna Messarista ja on se ollut kätevä, vaikka aluksi mietin että kuinkahan totun noin lykäseen hihnaan.


Sitten seuraa sekalaisten sakki. 4 laakeeta törppöä ja yksi tuollainen matala kartio. Oikeasti pitäisi hommata noita matalia sekä korkeita kartioita, mutta niiden kuljettaminen repussa olisi hyvin haastavaa. Hiirimattoa käytän kosketusalustana, sen päällä on taskukokoiset rallyn voi-kyltit (ei olla paljoa päästy treenaamaan viime aikoina ^^;;) sekä RTK1-mitalli. Ja tietenkin vielä kapula ja kokoa rotta oleva vesikuppi (eipä vie paljoa tilaa).


Repun läppäritaskussa kulkee kätevästi koirien paperit. Kansiossa on Virnan passi, rokotuskortti, rekkareista kopio, kisakirja ja kasa erinäisiä tuloslappusia. Myös puudeleiden rekkarit ja rokotuskortit, sekä Nellan rallyn kisakirja, kulkevat repussa vaikka niillä ei enää kamalan usein ole käyttöä.

Noiden lisäksi repussa kulkee myös makupalat sekä treeniliivi. Treeni/kisapaikasta riippuen myös sisäkengät sekä vilttejä. Ja miun eväät, kisoissa Virnan herkkuruoka jonka penska saa radan jälkeen, kesäsin ylimääräine vesipullo...Välillä reppu tuppaa vähän painamaan ja mie kiroan miksi miun pitää aina kantaa puolta omaisuutta.

Mienkä olet ratkaissut treenikamojen säilytyksen ja kuskaamisen? Saatko pidettyä niitä autossa, vai käytätkö myös reppua? Ja mitä kaikkea tulee mukana raahattua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti