sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Luukku 21: Tavaravuoren selvittelyä, osa sisäsälä

Tarvikekasan ensimmäisessä osassa katsottiin mitä ihmettä kolmen koplan eteisestä löytyvään tavaravuoreen kuuluu. Nyt sitten siirrytään sisätilan sekalaisiin.


Iäisyyden palvellut lelukori ja korillinen (oikeesti rikkonaisia) leluja. Normaalisti leviteltyinä pitkin asuntoa niin että vähän väliä jalan alta kuuluu vaan "squeak!"




Puudeleiden pedit. Tai no, kyllä Virnakin noihin itsensä välillä änkeää. Jopa tuohon vaalean punaiseen, jossa puudelikin joutuu kiepille menemään.



Alkujaan Lokille ostettu kissojen "peti", mutta Virna on ominut tuon itselleen pediksi. Ehkä miun kuitenin pitäisi joknakin päivänä ostaa Virnalle ihan "oikea peti"


Ruokakupithan on tunnetusti parasta kaapata kameran eteen suoraan käytöstä, kulkematta tiskialtaan kautta. Ruokakoroke on vain Nellalla käytössä, Enni ei todennäköiseti pystyisi syömään noin lähellä Nepua.


Ja sitten sitä sekalaista hoitotavaraa. On puudeleiden karsta ja kampa (molemmat saatu aikanaan Nellan kasvattajalta puudelia haettaessa), Virnan harja (miun mittapuulla kallein harja ikinä), sekä Rukan pyyhkeitä. Periaatteess ne ovat turhia, koska kyllähän ihan pyyhkeet käyvät. Mutta kyllä noita silti mielummin käyttää lenkin jälkeen koiran kuivaamisessa.

Kuvista jäi puuttumaan osa (puudeleiden) turkin hoitovälineistä: shamppoo vaihtelee, mutta tällä hetkellä käytössä Ring-5 mustien koirien shampoo. Trimmeri on joku Moseri, kuivaaja...Onko niilläkin merkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti