tiistai 12. joulukuuta 2017

Luukku 12: Vuoden kisat ja näytelmät (+ arvonnan voittaja)

Alotetaas tämäkin luukku arvonta-asialla. Nyt on nimet kirjattu lapuille, hattuun laitettu, sekoteltu, ravitseltu ja hölskytelty. Virallinen valvoja - Virnan sekä puudeleiden tarkkojen silmien alla voittajaksi osui Elina. Onnea!

Tässä vuoden aikana on tullut osallistuttua jokuseen tapahtumaan. Ja tajusin kanssa, että olen täysin unohtanut kirjoittaa blogin puolelle Virnan kahdesta virallisessa näyttelyssä pyörähtämisestä. Ups. Mutta nyt olisi takoitus koota vuoden osallistumiset tiiviiseen pakettiin.

Rallytoko

Epikset

27.5  - ALO - 84p
13.8 - AVO - 98p 1. sija
13.8 - ALO - 78p (Nella <3)


Viralliset

22.7 - ALO - 99p
5.8 - ALO - 79p
3.9 - ALO - 81p -> RTK1

4.11 - AVO - 0p
19.11 - AVO 0p

Josko sitä ensi vuonna jo tulisi hvyäksytty tuosta avostakin :D



Näyttelyt

Lahti 29.1 - pentunäyttely, tuomarina Eeva Resko

"Hyvin kehittynyt reipas narttupentu. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat, hyvä ylälinja, hieman jyrkkä lantio, hyvä häntä, hyvä etu- ja takaosa. Hyvä runko, voisi olla aavistuksen lyhyempi. Liikkuu kauttaaltaan hyvin, esiintyy hyvin. Oikea karvanlaatu"
KP, (PN1) VSP


Alavus 10.6 (Miljoona Koira) - KR-näyttelym tuomarina Matti Palojärvi

"Must valkoisin merkein. Riittävät mittasuhteet. Kapea oikealinjainen pää. Oikea-asentoiset korvat. Hyvä ylälinja. Kovin kevyt raajalusto. Riittävät kulmaukset. Hyvä karvapeite ja häntä. Oikea liike ja luonne"
EH/JUK1

Lahti 9.7 - SSKY:n erkkari, tuomarina Luis Gorjao-Henriques

"Typical feminine head with good eyes, ears&expression. Body of good size. Should be shorter in loin. Chest ok for the age. Would like stronger&straighter topline. Front angulation ok, rear is too open. Movement should cover more ground. Very good temperament. Well handled"
EH/JUK2

Virna on vielä sen verran nuori, että tässä on vielä aikaa kehittyä. Ensi vuonna kehään olisi tarkoitus mennä pari kertaa, mutta saattapi olla että vieläkin on tuo penska vielä kesken.




Tarkoitus oli vielä käydä parissa mölli-tokossa, mutta ne jäivät syystä tai toisesta. Ensimmäinen olisi ollut elokuussa, mutta mie aattelin ettei vielä olla valmiita Virnan kanssa, joten ei edes ilmottauduttu (ne möllit sitten peruuntuikin). Toiset olisivat olleet viime kuussa ja sinne ilmottauduinkin, mutta logististen syiden takia ei sitten päästy paikan päälle.
Niin joo, ja olihan syyskuussa se virallinen toko-koe johon oltaisiin mahduttu, mutta Virna satutti varpaansa ja lääkkeiden varoajat otti vastaan. Mutta joskos ensi vuonna päästäisiin toko-koeurakin korkkaamaan joko mölleissä (toivottavasti) tai virallisissa.

Mitenkä siulla on vuoden aikan ollut kisoja, kokeita ja näyttelyitä? Kuinka ne sujuivat, menikö suunnitelmien mukaan vai oliko vauhti kateissa? Kerro ihmeessä kommenteissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti