sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Luukku 23: Viimeisiä viedään

Joulukalenteri urakka alkaa olla kohta ohi. Vihdoin ja viimein. Vaikka hurjan opettavaista ja antoisaa tämä on ollut, mutta varsin rankkaa. Varsinkin viimeinen viikko ja loppukiri veivät mehut totaallisesti.

Tällä hetkellä tuo Virnan ilme kertoo kaiken oleellisen tunnetilastani


Mutta jotain hyvääkin. Sain aivan loistavia postausideoita, joita kaikkia ei vielä tullut käytettyä. Uskaltauduin kokeilemaan My Dayn tekoa ja samalla heräsi ajatuksia videon käytöstä isompana osana blogia. Saa nähdä mitä kaikkea ensi vuodeksi keksiikään.

Myös blogin lukijamäärä sekä sivujen katselu määrä kasvoi huimasti. Kiitos <3 Lukijoita tuli arvonnan myötä 8 lisää, sivujen katseluita tuli kalenterin aikana +1000. Samalla tuli nähtyä kuinka säännöllinen kirjoittaminen ja mainonta, on se iso juttu liikenteen lisäämisessä. Useampi reilu 80:n katselijan päivä mahtui joukkoon, mutta loppua kohden kun backlogia alkoi kertyä ja postauksia mainostamatta palattiin siihen pariinkymmeneen katselukertaan aina uuden luukun tultua.

Vielä yksi luukku rustailtavana ja sitten postaustahti tulee tasoittumaan. Tuli opittua suunnitelmallisuuden ja aikataulutuksen tärkeys. Näillä opeilla on hyvä jatkaa <3

Anna ihmeessä palautetta kuinka tämä (hullu) projekti meni. Onnistuinko missä(än)? Ideoita ensi vuodeksi? Tai blogia varten ylipäätään. Miulla on mielessä jotain ideoita mihinkä suuntaan me lähdetään, mutta olisiko siulla jotain vielä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti